Motorsykkel er i vinden

Motorsykkelen, og motorsyklister har gått fra å være et nisjeprodukt med en begrenset tilhengerskare til å være kult og ettertraktet. Motorsykler kan sees over alt og er et sikkert vårtegn. Gode opplevelser, venner, rask og effektiv transport er noe av det som har gjort at så mange har fått øynene opp for motorsykler.

2021 er et år med stor satsing på deg som motorsyklist– spennende, trygge arrangementer, private og kommunale aktører som legger til rette for motorsykler, nye produkter og rask teknologisk utvikling på nye modeller fra alle fabrikanter.

Motorsykkelens uke 2021 markerte starten på mc-sesongen og var en kick start enhver motorsyklist. Gode kampanjer, kvinner og motorsykler, teknisk vedlikehold, fremtidens motorsykler og motorsyklister var noen av temaene de over 500 000 + idrettens 2,1 millioner sto bak.

Til 2021 gikk svært mange motorsykler ned i avgift, noen ble helt avgiftsfri og dermed vesentlig rimeligere i innkjøp. En gjennomsnittlig motorsykkel på ca 700 cc fikk nesten 8 000,- i avgiftslette. Lavere priser – på nye, sikre motorsykler med effektive motorer kombinert med enklere, bedre regler for førerkort og en stor satsing på motorsyklisten har gjort at våren 2021 har fått en knallstart. Salget av tunge motorsykler er opp hele 21,7% fra et meget godt 2020. Det betyr at det ble registrert hele 838 tunge motorsykler, mot 626 samme periode i fjor (1. januar til 28. mars). Inkluderes salget av den stadig voksende kategorien lett mc, der det er foreslått en regelendring som vil gjøre det mulig å kjøre lett motorsykkel etter fullført, obligatorisk kurs på godkjent trafikkskole er det solgt 1700 sykler mot 1388 i 2020. Knallsterke 22,5% opp!

Hjem » Nyheter » Motorsykkel er i vinden