NAF lanserer nytt medlemskap for motorsyklister

NAF har alltid vært synonymt med trygghet. Gjennom veihjelp og en rekke andre medlemsfordeler hjelper NAF bilister vel frem. Nå lanserer NAF et eget medlemskap spesielt tilpasset motorsyklister som ikke har bilmedlemskap i NAF fra før, men som kun ønsker et rent MC-medlemskap.

– Vi er veldig stolte over å endelig kunne få lov til å fortelle mer om NAFs nye medlemskap spesielt tilpasset motorsyklister. For første gang siden NAF ble stiftet er det nå mulig å bli NAF-medlem uten å ha et bilmedlemskap i bunn. Det vi lanserer i løpet av de neste ukene er et helt spesielt medlemskap for motorsyklister i NAF, sier Jan Harry Svendsen som er produkteier for MC i NAF.

Medlemskapet vil være åpent for alle og det inkluderer alle fordelene man finner i et ordinært NAF-medlemskap. Forskjellen er at dette medlemskapet er rettet mot de mange MC-entusiastene landet over.

– I medlemskapet tilbyr vi veihjelp, nøkkelforsikring, tilbud om juridisk hjelp ved kjøp og skade og alle de andre fordelene man er vant til å få som NAF-medlem. I tillegg lanserer vi en helt ny nettside med innhold som er vinklet rett mot MC-entusiastene. Vi vet at både turer og sikkerhet er viktige for våre medlemmer og det vil få en stor plass på de nye nettsidene i tillegg til nyheter og ulike tester og reportasjer, sier Svendsen.


I dag har NAF rett i overkant av 10.000 MC medlemmer. Disse har allerede et bilmedlemskap i bunn. Det nye nå er at man kan bli NAF-medlem selv om man kun kjører motorsykkel.

– Mange er nok ikke klar over at NAF allerede i dag har et svært godt tilbud for motorsyklister. I Norge har vi totalt 25 lokale NAF MC-klubber som tilbyr alt fra kjørekurs til turer og mekkekvelder. Dette er tilbud som også de nye medlemmene får ta del i. Det gjelder selvsagt også de populære kjørekursene som går under navnet “Sikker på MC”. Kursene er lavterskelkurs på vei som arrangeres av motorsyklister for motorsyklister og de er en del av 0-visjonen i Nasjonal Transportplan, sier Svendsen.

At NAF velger å lansere medlemskapet nettopp under Motorsykkelens uke er ikke tilfeldig.

– Motorsykkelens uke har allerede blitt en viktig digital møteplass for norske motorsyklister og det markerer på mange måter også starten på MC-sesongen. I tillegg har arrangementet et stort fokus på sikkerhet og det er noe vi i NAF lett kan stille oss bak.

De nye medlemskapet blir lansert i løpet av de neste ukene og vil være klart til sesongstarten i år. Også eksisterende medlemmer får tilgang til samme innhold som nye og rene MC-medlemmer får.

– Nå gleder vi oss til å åpne opp og ønske nye NAF-medlemmer velkommen. Jeg er helt sikker på at mange har savnet et medlemskap som dette og vi har stor tro på at dette blir et populært tilbud for nye og for eksisterende NAF-medlemmer. Jeg kan love at NAF MC vil bli synlige fremover og det er også veldig moro at vi nå i tillegg øker verdien av medlemskapet for de som allerede er MC-medlemmer i NAF, avslutter Svendsen.

Hjem » Nyheter » NAF lanserer nytt medlemskap for motorsyklister