Indian Motorcycle lanserer sin mest kapable touringmaskin

Indian Pursuit

Neste generasjon amerikanske V-Twin Touring Performance er her –
2022 Indian Pursuit. Komfort som varer alle milene og det nyeste innen kjøreteknologi.

Utstyrt med den væskekjølte PowerPlus-motoren, suverene kjøreegenskaper, chassismontert kåpe og massevis av touringfasiliteter, vil Indian Pursuit kreve sin plass som den mest kapable og raffinerte amerikanske touringmaskinen.

Indian Pursuit er bygget på den vellykkede Indian Challenger plattformen som tok amerikansk V-Twin-performance og kjørekomfort til et nytt nivå. Plattformen, er bygget rundt den væskekjølte PowerPlus-motoren, lett støpt aluminiumsramme, chassismontert kåpe og det beste av moderne teknologi.Indian Pursuit


“Touringsykler er et av de ultimate uttrykkene for frihet – som muliggjør uforglemmelige opplevelser gjennom lengre turer og episke eventyr på den åpne landeveien,” sa Mike Dougherty, president for Indian Motorcycle. “På Pursuit har vi brukt den uovertrufne PowerPlus-motoren for å levere en klasseledende, fullspekket touringmaskin som kombinerer ekstrem ytelse med uovertruffen komfort og avansert teknologi. Den byr på en amerikansk V-twin touring-opplevelse ulikt alle andre.»

Selve hjertet i Pursuit er den behagelige og samtidig ekstreme PowerPlus-motoren. En 1768cc, væskekjølt V-twin som leverer klasseledende effekt,90kW (121 hk), og et heftig dreiemoment på 178Nm. Den har overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder. Motoren leverer brutal motorkraft som kombineres med sekstrinns girkasse med ekte overdrive, assist clutch for å redusere clutchkraften, hydrauliske ventiljusteringer og kamakselkjedestrammere. Systemet er svært kraftfullt samtidig som det krever lite vedlikehold. I tillegg har Indian Pursuit en raffinert PowerPlus-kalibrering, som forbedrer kjøreegenskapene i lav hastighet og forbedrer kjøreopplevelsen ytterligere.


Føreren kan velge mellom tre kjøremoduser, Regn, Standard og Sport. Hver modus har blitt konstruert med sine egne distinkte traction control-innstillinger for å matche gass-mappingen og gi føreren best mulig kontroll.

Indian Pursuit er designet for optimal komfort på lange, episke reiser. Den chassismonterte kåpen gjør det enklere å styre og påvirkes mindre av vinden. Den justerbare vindskjermen og ventilene på knekåpene gir overlegen beskyttelse mot vær og vind og økt nivå av fleksibilitet for å tilpasse seg varierende vær- og temperaturforhold. Integrerte kjørelys i knekåpene forbedrer sikten i mørke. Varmehåndtak holder førerens hender varme i kaldt vær, mens Pursuits nye Heated Touring Comfort-sete gir varme og komfort. Toppboks og romslige sidevesker sørger for 133 liters lagringsplass.
Pursuit leveres med bransjeledende syv-tommers berøringsskjerm drevet av RIDE COMMAND. Skjermen kan betjenes med hanskene på. Med RIDE COMMAND tilbyr systemet Apple CarPlay®, GPS med turn by turn-navigasjon* og all informasjon føreren trenger.Bak på Indian Pursuit står en helt ny elektronisk justerbar demper fra Fox®, som lar føreren justere forspenning for optimal komfort og best mulig kjøreegenskaper under alle forhold. Enten du kjører alene, med passasjer eller med bagasje, den elektronisk justerbare demperen gjør jobben og kan justeres via infotainmentsystemet. Den nye elektroniske justerbare demperen er også tilgjengelig som tilbehør til alle Indian Challenger-modeller.

Radialt-monterte, race-spesifiserte, Brembo®-bremser gir kraftfull og progressiv bremsekraft. Metzeler® Cruisetec®-dekk sørger for godt grep. I tillegg tilbyr begge modellene intuitiv Smart Lean-teknologi, som hjelper med å holde stø kurs. En Bosch® IMU legge til cornering control til den dynamiske traction kontrollen og ABS for presis svingkjøring, effektiv bremsing og maksimal akselerasjon.

2022 Indian Pursuit

Indian Pursuit eiere som ønsker å gjøre sykkelen mer personlig, kan gjøre det med to forskjellige kit for deres Hard Lower Fairings, et kit med Mid-Rise-styre, LED-belysning og forskjellige myke bagasjevarianter. For ytterligere å utnytte plassen i Pursuit’s Hard Lower Fairings, kan eieren tilføre ekstra oppbevaringsplass eller integrere PowerBand Audio Kit. Når de er fullstendig oppgradert med PowerBand Audio, kan man nyte surroundlyd fra fire punkter; frontkåpe, knekåper, sidevesker og toppboks. Indian Motorcycle Mitred Mid-Rise styre gir ikke bare et tøft custom utseende, men plasserer også de øvre kontrollene i en komfortabel, høyere posisjon. Eierne kan også montere på LED-belysning for økt synlighet, inkludert adaptivt LED-frontlyktlys som automatisk optimerer hvor lyset skinner basert på sykkelens nedleggsvinkel. Det har også blitt designet fire forskjellige myke bager kalt Spirit Lake Luggage Collection. Alle gir god plass til bagasje og er enkle å feste og løsne fra sykkelen.

Indian Pursuit Limited kommer i fargen Black Metallic og Indian Pursuit Dark Horse vil være tilgjengelig i Black Smoke og Silver Quartz Smoke.