Nye Yamaha Ténéré 700 World Raid

Nye Yamaha Ténéré 700 World Raid

Dette er den nyeste langdistansesykkelen fra Yamaha, og en motorsykkel som vil endre måten du utforsker kloden på. Ténéré 700 World Raid har to bensintanker og lenger fjæringsvei. Dermed kan du nå legge ut på lengre turen enn før og utforske hva som befinner seg bak de sju blåner.

De to tankene rommer til sammen hele 23-liter bensin. Dette gir en rekkevidde på opptil 500 kilometer – noe som gjør at du kan kjøre langt utenfor allfarvei uten å bekymre deg for å kjøre bensintom. For å sørge for at du har den informasjonen du trenger har den en 5″ TFT-skjerm i farger. Denne kan blant annet vise deg informasjon om innkommende telefonsamtaler, slik at du alltid kan nås uansett hvor du er (om du vil).
Blant de eksklusive funksjonene finner vi en Öhlins-styringsdemper samt fullt justerbar fjæring med lang vandring foran og bak. Dermed takler sykkelen tøft terreng. En ABS med tre moduser gir deg trygghet under alle forhold. Alt denne sykkelen trenger er en fører som deg som har mot til å bryte hverdagsrutinene og sikte mot horisonten.

Hurtig overblikk
– Doble, sidemonterte drivstofftanker med 23 liters kapasitet
– Flat Rally-inspirert 2-delt sete
– 5″ TFT-skjerm i farger med mobil tilkobling
– ABS med 3 moduser
– Avansert 43 mm KYB-gaffel, 230 mm vandring
– Justerbar Öhlins-styredemper
– Piggyback-demper bak med lenger vandring på 220 mm
– EU5 CP2-motor med høyt dreiemoment
– Nydesignet luftfilterboks

Hjem » Nyheter » Nye Yamaha Ténéré 700 World Raid